0546 631 153

Homepage

Over Kruse Groep

Onze organisatie hecht grote waarde aan een prettige en punctuele samenwerking met alle partners en belanghebbenden. Dit betekent dat de ondernemende professionals een stapje harder voor u lopen dan misschien gebruikelijk. Bovendien staan we voor een no-nonsense benadering van ons vak waarbij het eindresultaat centraal staat/

Kruse Groep helpt haar opdrachtgevers bij het onderzoeken naar verontreinigingen in de bodem en de aanwezigheid van asbest. Maar ook gedeeltelijke of complete sloop is in goede handen, evenals het uitvoeren van grond- en rioleringswerk. Na realisatie van een gebouw verzorgt Kruse Groep tevens het aanbrengen van de bestrating. Als vierde discipline koopt en ontwikkelt Kruse Groep voor eigen risico vastgoedprojecten waardoor de continuïteit binnen de andere disciplines gewaarborgd blijft.

De bouwwereld is een boeiend en creatief vak. Kruse Groep werkt dan ook vol overgave aan totaaloplossingen. Door het meer dan 45 jaar bestaan van de Kruse Groep is het bedrijf uitgegroeid tot een speler met een breed en compleet pakket van diensten.