0546 631 153

Riolering

De wereld van de ondergrondse infrastructuur staat niet stil. Moderne en duurzame rioleringssystemen dienen er voor te zorgen dat het afvalwater op een milieuvriendelijke manier wordt afgevoerd naar de rioolwater- zuivering. Regenwater dient zonder overlast te worden afgevoerd.

Infiltratie regenwater 
Op voorhand is het de wens dat het regenwater zo veel mogelijk in de bodem terugkomt door middel van het infiltreren van het regenwater in de bodem ter plaatse. In de buitengebieden dient men het afvalwater verantwoord te behandelen voordat er kan worden geloosd. Deze voorwaarden hebben tot gevolg dat er soms zeer complexe rioleringssystemen worden aangelegd.

Vakkundige aanleg van riolering 
De aanleg van riolering is bij ons in goede handen. Onze ervaren medewerkers werken met de modernste apparatuur op een zodanige wijze dat wij garant staan voor de kwaliteit van het eindproduct. Dit is van groot belang, omdat de riolering na de aanleg geheel uit het dagelijkse zicht verdwijnt, terwijl het nog jaren naar tevredenheid dient te functioneren. Voor de aanleg van de riolering heeft u de keuze uit verschillende soorten materialen zoals kunststof, beton of glasvezel. Elke materiaalsoort heeft zijn specifieke eigenschappen, waarvoor een goed advies van belang is. Ook voor rioolrenovaties kunt u ons benaderen. Dankzij een uitgebreid machinepark is het mogelijk zelfs onder lastige omstandigheden grote en kleine buizen snel en met de nodige precisie te vervangen.