0546 631 153

Terrein verharding

Bestrating heeft een grote invloed op de leefomgeving. Mooi straatwerk zal jarenlang een positieve uitstraling geven aan uw pand/locatie. Om dit te bereiken is het van belang dat voor de juiste toepassing de juiste materialen worden gekozen. De grote verscheidenheid aan bestratingmaterialen en kleuren maakt de keuze voor u niet gemakkelijk.

Pasklare en duurzame oplossingen
U kunt zich als opdrachtgever dan ook vakkundig door onze medewerkers laten adviseren over de meest geschikte mogelijkheden voor uw project, waarbij wij streven naar een pasklare en duurzame oplossing. We kunnen alle materialen leveren en aanbrengen. Grotere oppervlakken kunnen eventueel machinaal worden verhard of worden voorzien van een asfaltverharding.

Oplossingen op maat
Op het gebied van de terreininrichting heeft Kruse Infra en Sloopwerken BV zeer veel ervaring opgedaan. Naast het plaatsen van standaard wegmeubilair, kunnen wij ons specialisten noemen op het gebied van speel- voorzieningen voor schoolpleinen en parken. Daarnaast zijn we ook zeer ervaren op het gebied van kunstgrasprojecten. Dit kunstgras is aangelegd ten behoeve van de valbeveiliging onder en rondom speeltoestellen.