0546 631 153

Totale Sloop

Kruse Infra en Sloopwerken BV heeft een ruime ervaring op het gebied van vakkundig sloopwerk. Zowel grote als kleine bouwwerken, bovengronds en ondergronds. De sloopwerkzaamheden worden door onze ervaren medewerkers uitgevoerd met moderne en goed uitgeruste eigen machines. Al onze sloopwerken worden uitgevoerd onder het SVMS-007 systeemcertificaat, veilig en milieukundig slopen.

Veilige en verantwoorde werkwijze
Bij de sloopwerkzaamheden staat de veiligheid van de medewerkers en de directe omgeving altijd voorop. De afvoer van vrijkomende materialen wordt conform de wettelijke bepalingen verzorgd. Wij kunnen op een vakkundige en verantwoorde wijze elk gebouw slopen en/of saneren, ook op moeilijk bereikbare plaatsen (bijvoorbeeld binnen in een gebouw).

Diversiteit sloopprojecten
U kunt bij ons terecht voor het slopen van woningen, bedrijfspanden, utiliteits-gebouwen, renovatiesloopwerk, asbestsaneringen, maar ook voor het opschonen van bouwlocaties. 

Sloopbestek
Indien een opdrachtgever het wenselijk acht, maken wij zelf een sloopbestek, sloopveiligheidsplan en vragen wij de sloopvergunning voor opdrachtgever aan.